Blog

Printarea 3D reinventeaza Modelismul in Romania

vineri, 10 mai 2019 17:01:10 Europe/Bucharest

Modelismul se numara printre cele mai frumoase si populare pasiuni, fiind apreciat atat in randul celor mici, cat si in randul adultilor. Modelismul este o modalitate foarte interesanta, dar și educativa de petrecere a timpului liber.

Domnul Cornel Ganea are 49 de...

Introducerea imprimantelor Formlabs, Form 3 si Form 3L

luni, 8 aprilie 2019 09:59:00 Europe/Bucharest

iMAKE3D, parteneri autorizați Formlabs, suntem fericiți să vă anunțăm lansarea celor două noi produse hardware care vor ajuta la lansarea unei noi ere pentru printarea 3D industrială: Form 3, cea mai recentă imprimantă din seria de imprimante desktop, și Form 3L, prima imprimantă 3D industrial...

O să vă vorbim despre surprinderea și bucuria noastră atunci când am aflat de inițiativa măicuțelor de la Mănăstirea Nera de a îmbrățișa tehnologia de printare 3D și de a integra această tehnologie în activitatea lor de la Mănăstire, achiziționând astfel o imprimantă 3D...

Rezultate spectaculoase cu filamentul GLACE de la Smartfil

vineri, 22 martie 2019 17:17:42 Europe/Bucharest

Filamentul GLACE de la Smartfil se gaseste intr-o singura nuanta de culoare si aceea este NATURAL, o nuanta de alb putin transparenta, asadar si piesa printata are o suprafata alba, mata si putin transparenta, dar prin prelucrarea piesei, aceasta poate deveni complet transparenta.

Printeaza mai rapid modelele ortodentale cu rasina Dental Model

joi, 14 martie 2019 13:04:05 Europe/Bucharest

Vestiile bune continua sa apara pentru tehnicienii dentari, cei de la Formlabs sunt intr-o continua dezvoltare a segmental de rasini speciale aplicatiilor ortodentale.

Ultimaker Cloud

joi, 28 februarie 2019 12:30:35 Europe/Bucharest

“Ultimaker Cloud” va fi disponibilă din 19 martie 2019, împreună cu cea mai recentă versiune a celui mai utilizat program de printare 3D din lume, Ultimaker Cura 4.0.

...

Te-ai intrebat vreodata cum studiourile de la Hollywood si studiourile creative fac recuzita pentru filme? Cum construiesc acele gadgeturi realiste si sabii cu mana? Care este cea mai tare tehnologie în jurul tau ...

Avem plăcerea de a vă anunța că partenerii nostri Formlabs au scos pe piața produsele Digital Dentures, ce duce la dezvol...

Maria Sgîrcea - practică la iMAKE3D

vineri, 21 decembrie 2018 14:38:01 Europe/Bucharest

Săptămâna această am petrecut-o alături de Maria Sgîrcea, o tipă foarte făină din Timișoara ce a venit la noi pentru un training/ practică în printarea 3D.

Gillette utilizează printarea 3D pentru personalizarea produselor!

joi, 25 octombrie 2018 12:12:13 Europe/Bucharest

Compania Gillette se află în fruntea acestui val prin pilotarea conceptului său Razor Maker ™ - o platformă care servește drept unul dintre primele exemple de piese printate 3D destinate utilizării finale.