Rezultate spectaculoase cu filamentul GLACE de la Smartfil

vineri, 22 martie 2019 17:17:42 Europe/Bucharest

Filamentul GLACE de la Smartfil se gaseste intr-o singura nuanta de culoare si aceea este NATURAL, o nuanta de alb putin transparenta, asadar si piesa printata are o suprafata alba, mata si putin transparenta, dar prin prelucrarea piesei, aceasta poate deveni complet transparenta.

Citește Mai Mult

Printeaza mai rapid modelele ortodentale cu rasina Dental Model

joi, 14 martie 2019 13:04:05 Europe/Bucharest

Vestiile bune continua sa apara pentru tehnicienii dentari, cei de la Formlabs sunt intr-o continua dezvoltare a segmental de rasini speciale aplicatiilor ortodentale.

Citește Mai Mult

Ultimaker Cloud

joi, 28 februarie 2019 12:30:35 Europe/Bucharest

“Ultimaker Cloud” va fi disponibilă din 19 martie 2019, împreună cu cea mai recentă versiune a celui mai utilizat program de printare 3D din lume, Ultimaker Cura 4.0.

Citește Mai Mult

Te-ai intrebat vreodata cum studiourile de la Hollywood si studiourile creative fac recuzita pentru filme? Cum construiesc acele gadgeturi realiste si sabii cu mana? Care este cea mai tare tehnologie în jurul tau pentru a crea modele complexe și uimitoare rapid si foarte rentabil?

Citește Mai Mult

Avem plăcerea de a vă anunța că partenerii nostri Formlabs au scos pe piața produsele Digital Dentures, ce duce la dezvoltarea primei proteze dentare 3D, cu adevărat accesibilă, ce împinge granițele printarii 3D în industria dentară, reducând costurile și făcând fabricarea protezelor mai eficientă.

Deocamdată aceste rășini sunt disponibile numai în Statele Unite. Formlabs Digital Dentures sunt certificate biocompatibile în Statele Unite însă deja se lucrează pentru a fi certificate și în Europa, astfel vor fi disponibile și la noi pe site.

Citește Mai Mult

Maria Sgîrcea - practică la iMAKE3D

vineri, 21 decembrie 2018 14:38:01 Europe/Bucharest

Săptămâna această am petrecut-o alături de Maria Sgîrcea, o tipă foarte făină din Timișoara ce a venit la noi pentru un training/ practică în printarea 3D.

Citește Mai Mult

Gillette utilizează printarea 3D pentru personalizarea produselor!

joi, 25 octombrie 2018 12:12:13 Europe/Bucharest

Compania Gillette se află în fruntea acestui val prin pilotarea conceptului său Razor Maker ™ - o platformă care servește drept unul dintre primele exemple de piese printate 3D destinate utilizării finale.

Citește Mai Mult

Ultimaker deschide noi posibilitati pentru printarea industriala!

miercuri, 10 octombrie 2018 16:58:30 Europe/Bucharest

Vrei o printare 3D fiabilă utilizând cele mai avansate material 3D?

Ultimaker dezvoltă o soluție completă pentru compozitele de înaltă performanță de pe Ultimaker S5, în urmă colaborărilor cu companii de top din domeniul materialelor, inclusiv Owens Corning și DSM.

Citește Mai Mult

Domenii de aplicabilitate a tehnologiei 3D

vineri, 28 septembrie 2018 15:33:28 Europe/Bucharest

Cercetătorii, oamenii de știință, investitorii și oamenii de afaceri au descoperit beneficiile integrării tehnologiei 3D și sunt încrezători în rezultatele pe care această tehnologie le poate oferi. Este doar o chestiune de timp până când beneficiile tehnologie 3D vor fi colectate în totalitate. O categorie mică, cultivată într-o industrie plină, care va continua să crească și mai mult cu trecerea anilor. Oamenii acum încep să înțeleagă beneficiile pe care tehnologia 3D le poate aduce societății. Câteva dintre domeniile de aplicabilitate a tehnologiei 3D sunt următoarele:

Citește Mai Mult

Ferma de imprimante 3D

vineri, 25 mai 2018 17:09:10 Europe/Bucharest

O ferma de imprimante 3D este formata dintr-un grup de imprimante 3D care printeaza simultan si pe cat posibil fara oprire, cu scopul de a creste rata productiei de piese printate. Iti permite sa produci in acelasi timp piese diferite, ca forma si material, fara prea mult timp alocat procesarii si post-procesarii a piesei produse.

Citește Mai Mult
Setare Direcție Ascendentă