Despre Noi Printam 3D

Suntem importatori la imprimante 3D si filament pentru imprimanta 3D, avem magazin de prezentare in Bucuresti sectorul 2

Oferim servicii de Proiectare 3D, Scanare 3D, Prelucrare CNC

Brabdul nostru iMAKE3D produce piese 3D din material PLA sau ABS, print 3D(echivalentul plasticului clasic, cu utilizare in industria usoara). Avand in vedere dotarea actuala a companiei noastre, un utilaj de printare 3D de ultima generatie, se poate realiza o varietate infinita de piese cu aplicabilitate in domenii precum: automotive, arhitectura, design interior, constructii, industrie (piese master model),  moda (colectii restranse de incaltaminte UNICAT), accesorii casnice (stative pentru diverse electronice), amenajari interioare (rame de prize, manere de usi, etc). Avand in vedere posibilitatea de a realiza o multime de piese printate 3D si constientizand greutatea cu care ideile unora nu pot fi transpuse de catre ei insisi in proiecte 3D, am venit in intimpinarea solicitarilor primite de-a lungul timpului, creand departamentul de concept 3D si proiectare. Aici o echipa tanara si dinamica va sta la dispozitie pentru realizarea proiectelor dvs., transpunerea lor in format 3D si ulterior printarea 3d  (pieselor MASTER). Piesele print 3D MASTER sunt acele prototipuri ce pregatesc aparitia unor serii . Cu ajutorul nostru puteti realiza piesa printata 3d  intr-un timp cat mai scurt. Verifica corectitudinea planului (piesei) pentru print 3D si ulterior introducerea ei in productia de serie. Astfel, cu ajutorul nostru, productia dvs. va fi fara greseala cu imprimanta 3d pusa la dispozitia dumneavoastra.

 

De la cele mai simple arhitecturi pana la cele mai complicate, iMAKE3D vine in intampinarea partenerilor sai, si nu numai, in vederea realizarii celor mai complexe idei de produse pentru diverse intrebuintari. Cu timpul, o parte din proiectele noastre de uz general au fost adunate si redate publicului larg, prin intermediul paginii Magazin, acestea putand fi comandate direct prin formularul de comanda.

Totodata, iMAKE3D va pune la dispozitie serviciul de frezare, debitare si prelucrare mecanica cu ajutorul utilajului CNC, din dotare.

Pentru toate acestea nu putem decat sa va sugeram sa dati frau liber imaginatiei, intrucat iMAKE3D este partenerul capabil de a realiza ideile dumneavoastra cu ajutorul imprmanta 3d si toate utilajele noastre!