Imprimante 3D SLA

Primele imprimante 3D Formlabs au venit cu o configurație mult mai mică și mai accesibilă decât mașinile industriale SLA deja existente. Procesul SLA inversat din spatele imprimantei Form 2 reduce amprenta și costul, dar exercită forțe semnificative asupra piesei în timpul printării. Imprimanta înregistrează acest lucru printr-o calibrare riguroasă, fortele exercitate asupra piesei printate aduce limitări în jurul materialelor și a volumului de printare, iar piesele necesită structuri de sprijin robuste pentru a putea fi printate cu succes.


Odată cu introducerea Low Force Stereolithography (LFS), compania Formlabs a schimabt complet abordarea noastră asupra printarii 3D pe bază de rășină cu tehnologie SLA, prin reducerea drastică a forțelor exercitate asupra pieselor în timpul procesului de printare.


Printarea 3D LFS utilizează un rezervor flexibil și o iluminare liniară pentru a oferi o calitate incredibilă a suprafeței și acuratețe în printare. Forțele de printare inferioare permit printarea cu structuri de suport ce se îndepărtează cu ușurință. În plus, acest proces deschide o gamă largă de posibilități de dezvoltări viitoare, cum ar materiale avansate gata pregătite pentru producție.În interiorul imprimantelor Form 3 și Form 3L este un motor de optică complet reproiectat. Light Processing Unit (LPU) care conține un sistem de lentile și oglinzi, cu rolul de a livra print-uri exacte și repetabile. În cadrul LPU, un galvanometru poziționează fasciculul laser de înaltă densitate în direcția Y, trece printr-un filtru spațial și o direcționează către o oglindă îndoită și o oglindă parabolică pentru a livra în mod consecvent raza perpendiculară pe planul de construcție.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă