Ultimaker Cloud

Ultimaker Cloud

joi, 28 februarie 2019 12:30:35 Europe/Bucharest

O platformă pentru viitor, proiectată pentru fluxul de lucru profesionist de printare 3D, “Ultimaker Cloud” va fi disponibilă din 19 martie 2019, împreună cu cea mai recentă versiune a celui mai utilizat program de printare 3D din lume, Ultimaker Cura 4.0.

Primele caracteristici ale Ultimaker Cloud care vor fi lansate vor fi:

  • - Backups: Salvați setările Ultimaker Cura în cloud și le puteți găsi pentru utilizare oriunde, pe orice computer;
  • - Marketplace: Obțineți acces exclusiv la profilurile de printare 3D configurate de experți în materie de materiale, alegeți materialul ideal pentru aplicația dvs. și obțineți imediat setări optimizate în Ultimaker Cura pentru obținerea celor mai bune rezultate;
  • - Marketplace rating: Împărtașiți experiențele și părerile cu plugin-urile în Marketplace;
  • - Remote Printing: Trimiteți proiecte de printat la imprimantele Ultimaker compatibile cu rețeaua de oriunde și rămâneți informat cu privire la progresele înregistrate;

Ultimaker Cloud este conceput pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor din domeniul ingineriei și designului de astăzi, simplificând fluxul de printare 3D și asigurând integrarea perfectă cu o mare varietate de aplicații software standard de industriale si materiale.

Jos Burger, CEO Ultimaker, a comentat că "Ultimaker Cloud este un pas crucial în călătoria noastră pentru a accelera tranziția mondială la producția digitală locală. Nu mă îndoiesc că platforma noastră de abilități, formată din rețeaua noastră globală de software și parteneri de materiale, face ca soluția preferată pentru spațiul desktop să fie Ultimaker. "

Profilurile de printare Essentium, eSUN și Polymaker

Pe lângă funcțiile software viitoare, utilizatorii Ultimaker pot beneficia, de asemenea, de noi profiluri de printare 3D pentru materiale terțe avansat, disponibile pentru descărcare în Ultimaker Cura.

Profilele pentru Essentium, eSUN și filamentele Polymaker extind și mai mult alegerea materialelor și aplicațiilor pentru printarea 3D FFF într-o gamă largă de industrii.

Essentium oferă un profil de printare 3D Ultimaker pentru materialul Ultrafuse Z PCTG. Formulate special pentru a fi ESD (Electrostatic discharge) sigure, Ultrafuse Z PCTG nu se zgarie, este sigur pentru camere curate, și reprezintă punctul de plecare perfect pentru șabloane electronice și corpuri de iluminat.

eSUN, care se specializează în industrializarea polimerilor biodegradabili, vă pune la dispoziție profiluri pentru trei materiale:

  • - PET-G combină avantajele PLA-ului si al ABS-ului, oferind rezistență mecanică și flexibilitate excelentă.
  • - ePA-CF este un filament prietenos cu mediul industrial cu rezistență ridicată și rigiditate ridicată.
  • - HIPS (polistiren cu impact sporit) poate fi folosit ca material prim de printare și ca material suport.

Profilurile de printare 3D Polymaker pot fi descărcate prin Ultimaler Cura pentru:

  • - PolyMide™ PA6-CF este materialul PA6 (Nylon 6) armat cu fibre de carbon care sporesc rigiditatea și duritatea, crescând în același timp temperatura de deformare termică.
  • - PolyMide™ CoPA este un material din nailon copolimer optimizat pentru printarea pe nailon la scară largă, fără a fi nevoie de o cameră încălzită.
  • - PolyCast™ conceput special pentru o ardere curată în turnarea metalică, deoarece se vaporizează la > 600 ° C, lăsând un reziduu de cenușă de 0,003%.

Flux de lucru mai simplu, mai multe aplicații

Împreună, instrumentele avansate ale lui Ultimaker Cloud și o gamă tot mai mare de profiluri de printare specializate în Ultimaker Cura simplifică fluxul de lucru profesionist de printare 3D în timp ce crește posibilitatea de a alege.

Mai multe detalii despre Ultimaker Cloud vor fi anunțate când va fi lansat pe 19 martie 2019.

 

Articol inspirat și tradus din engleză de pe www.ultimaker.com  .

Postat în News De:
Alina Printam3D
Comentarii

You must be logged in to post a comment.

click here to log in