Magazinul va fi inchis in perioada 01.05 - 06.05.

Comenzile si solicitarile vor fi procesate incepand cu 07.05.

Cum gatesti cu FormBox: ciocolata cu caramel sarat

Cum gatesti cu FormBox: ciocolata cu caramel sarat

13.09.2020 10:46

MATERIALE ȘI UNELTE pentru a obtine un platou delicios si aratos de scoici de ciocolata
----------

  • Ciocolata neagra
  • Zahăr muscovado negru
  • Smantana 
  • Zahăr pudră
  • Sare de mare

ALEGEREA SI PREGATIREA MATRITEI

  • Formele care funcționează cel mai bine în FormBox au laturi unghiulare, sunt mai mult late decât înalte.
  • Pentru obiectele sferice (sau similare), cea mai simplă tehnică este tăierea lor în jumătate și crearea a două matrițe care ulterior pot fi unite între ele.
  • Alternativ, se poate crea un pat pentru ca obiectul să poată sta - lutul este un material foarte bun de suport.
  • Orice adâncituri ar trebui uniformizate în așa fel încât să permită curgerea aerului până la baza șablonului și îmbunătățirea formării matriței.
  • Pentru a crea o suprafață netedă care înconjoară matrița, pe patul FormBox se poate introduce o bucată de MDF de 20cm x 20cm de până la 3mm.

OBTINEREA MATRITEI

  • Aranjați obiecte în FormBox, asigura-te ca sunt uniform distanțate.

  • Introdu o foaie turnantă, las-o sa se incalzeasca si sa cada pe patul FormBox.

  • Elibereaza mânerele și lăsa plasticul sa se muleze pe piesele șablonului. Se lasă câteva secunde să se răcească și apoi se scoate din aparat.

  • Matrița este gata de utilizare - asigurați-vă că o spălați înainte de a introduce produse alimentare în interior.

PENTRU STRATUL EXTERIOR DE CIOCOLATĂ‍

  • Topeste ciocolata neagră și toarna în matriță, acoperind marginile. Lasa la racit.

PENTRU CARAMELUL SARAT

  • Incalzeste smantana si zaharul muscvado la bain marie.
  • Incalzeste separat, intr- tigae, zaharul tos pana devine auriu
  • Amesteca cu grija smantana cu mixul de zahar, amestecand constant in timpul fierberii. Adauga sarea si lasa totul la racit.

ASAMBLAREA

  • Toarna mixul de caramel in matritele goale in forma de scoica si lasa-l la racit.
  • Adauga cu lingura, pe deasupra ciocolata neagra topita.
  • Scoate ciocolatele din matrite presand asupra lor
Postat în News De:
Ioan Batrana
Comentarii

Trebuie să fii logat pentru a plasa comentarii.

click aici pentru a te loga

Acest site web utilizează Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor. Sunteți de acord cu cookie-urile noastre dacă continuați să utilizați site-ul nostru web.

Mai multe detalii