Start-up nation

logo start-up nation


Programul care iti finanteaza afacerea!


Programul Start-up Nation urmareste cateva obiective ce au ca scop dezvoltarea economiei tarii, asa ca daca ai o afacere sau vrei sa-ti dezvolti una prin intermediul tehnologiei printarii 3D, programul Start-up Nation te sustine cu pana la 200.000 lei.


Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti urmatorii pasi:


 Condiții obligatorii:


- Firma trebuie sa fie infiintata dupa data de 01.02.2017.


- Firma are capital social integral privat.


- Firma este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului, are sediu social/punct de lucru si isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei.


- Societatea comerciala nu are datorii la bugetul general consolidat si la bugetele locale, atat pentru sediul social, cat si pentru toate punctele de lucru, la data semnarii contractului de finantare.


- Poti aplica in cadrul prezentului program decat cu o singura societate.


- Iti trebuie minim 1 angajat, cu contract de muncă pe durată nedeterminată și cu normă întreagă pentru o perioada de minim 2 ani de zile.


Verifică lista CAEN eligibilă la Programul Start Up Nation


- Descarca LISTA DOMENIILOR CAEN ELIGIBILE  unde poti verifica daca domeniul in care afacerea ta se incadreaza este pe lista domeniilor eligibile.


Depune cererea de finanțare către Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE)


- Cererile de finantare se depun incepând cu finalul lunii mai 2019 sau inceputul lui iunie.


- Cererile de finantare se depun online doar timp de 30 de zile și este obligatoriu să fie însoțită de Planul de afaceri și alte documente adiționale.


Cumpara echipamentele tehnologice de la IMAKE3D Cumpara imprimantele 3D de care ai nevoie pentru afacerea ta fara sa cheltui nici un ban, facturile vor fi decontate de finantator.


- Plasează comanda direct pe IMAKE3D.ro sau trimite cererea de oferta pe mail la office@imake3D.ro pentru o oferta personalizata.


- Contacteaza-ne si telefonic la numărul +40 314 377 301.


Te ajutam cu toate documentele in original, necesare pentru cererea de rambursare:


- Ofertă personalizată în urma solicitării tale pe email (nu mai ai nevoie de 3 oferte pentru achiziție, doar 3 cereri de ofertă)


- Certificatul nostru Constatator


- Factură proformă cu toate specificațiile produselor ce urmează să le achiziționezi


- Contract de vânzare cumpărare


- Proces verbal de predare primire


- Proces verbal de punere în funcțiune


- Factură fiscală


- Certificat de garanțieCitește Mai Mult Afiseaza mai putine