Consultanta 3D


Consultanta 3DIntegrarea productiei aditive in compania dumneavoastra poate fi o provocare. Deseori, se pierd saptamani sau chiar luni cu analizarea posibilitatilor si avantajelor pe care le poate aduce utilizarea productiei aditive in dezvoltarea unui produs, in cadrul departamentului de Cercetare si Dezvoltare (R&D) sau in procesul de productie. Sunt multi parametrii care influenteaza alegerea echipamentului 3D, a materialelor, aplicatiilor si, nu in ultimul rand, a costurilor aferente.


O companie ar trebui sa caute raspunsuri concrete la intrebari, precum:


- Ce materiale putem folosi?


- Ce tip de echipamente 3D ar trebui sa folosim?


- Este mai avantajos sa producem noi sau sa externalizam catre un centru de servicii 3D?


Daca va aflati la inceputul acestei analize, atunci ar trebuie sa va intrebati daca:


- Putem realiza produsul prin tehnologiile de imprimare 3D?


- Ar trebui sa folosim o astfel de tehnologie pentru fabricare?


- Materialul pe care dorim sa il folosim in procesul de fabricatie poate fi imprimat 3D?


IMAKE3D si-a inceput activitatea acum 3 ani pe cand fabricarea aditiva debuta si in Romania. Am incheiat parteneriate cu furnizori de incredere din  Europa si SUA si furnizam echipamente de printare 3D pentru care putem asigura atat consultanta 3D, cat si instalare, training si asistenta tehnica.Pentru a va oferi cele mai bune sfaturi si recomandari privind integrarea si implementarea productiei aditive in fluxul tehnologic al companiei dumneavoastra, echipa IMAKE3D participa constant la sesiuni de vanzari si tehnic organizate de furnizori, cat si la targuri de profil din intreaga lume pentru a fi mereu actualizati cu ultimele noutati din domeniu.


Cu ajutorul informatiilor pe care vi le putem furniza bazate pe analiza facuta companiei dumneavoastra puteti lua decizii intemeiate cu privire la implementarea imprimarii 3D in fluxul tehnologic actual si viitor.


Toate informatiile furnizate vor fi tratate cu maxima seriozitate. Dupa caz, se poate solicita si semnarea unui acord de confidentialitate.


 

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine