iMAKE3D

WE CREATE THE 3D ECOSYSTEM

1.      Puncte forte

 • Peste 4 ani de experienta in domeniul imprimarii 3D
 • Magazin de prezentare deschis in Bucuresti din 2016 si relocat in 2018 intr-un spatiu de aproape 100 m2
 • Personal calificat cu experienta in domeniu
 • Reseller autorizat pentru toate echipamentele comercializate
 • Gama variata de produse cu stocuri generoase
 • Consultanta gratuita inainte si dupa achizitie
 • Testarea gratuita a echipamentelor in magazin
 • Posibilitatea achizitionarii echipamentelor in sistem leasing
 • Service autorizat pentru echipamentele comercializate
 • Participarea constanta la training-uri de vanzari si tehnice sustinute de furnizorii nostrii
 • Prezenta constanta la targuri nationale si internationale de profil

2.      Scurta descriere

IMAKE3D este probabil prima companie din Romania ce a deschis un magazin de prezentare in Bucuresti, inca din anul 2016. Profilul companiei este conturat in jurul imprimarii 3D oferind servicii de consultanta in vederea achizitionarii de imprimante 3D, scanere 3D, consumabile si accesorii 3D.

3.      Descriere lunga

IMAKE3D este probabil prima companie din Romania ce a deschis un magazin de prezentare in Bucuresti, inca din anul 2016. Profilul companiei este conturat in jurul imprimarii 3D oferind servicii de consultanta in vederea achizitionarii de imprimante 3D, scanere 3D, consumabile si accesorii 3D. ECOSISTEMUL 3D este completat de o gama larga de servicii post-vanzare ce include, si nu se rezuma la servicii de instalare si instructaj, reparatii in garantie, cat si in afara acesteia, lucrari periodice de intretinere. Din dorinta de a oferi o experienta cat mai placuta si profesionala in 2018 am deschis un nou magazin de prezentare ce se dispune pe o suprafata de aproape 100 m2. Acest spatiu comercial include si birourile echipei IMAKE3D si o sala de conferinte. In cadrul zonei de prezentare vizitatorii au posibilitatea sa observe si chiar sa testeze gratuit cu modele 3D personale calitatea imprimantelor 3D expuse aici. Consideram important sa asistam clientul in achizitionarea echipamentului dorit si sa venim in intampinarea nevoilor acestuia atat inaintea cat si ulterior achizitiei.

Din dorinta de a oferi servicii si consultanta profesionala, angajatii IMAKE3D sunt instruiti periodic in domeniile vanzari si tehnic, la sediile furnizorilor nostrii. In acest moment, in portofoliul IMAKE3D se afla producatori precum ULTIMAKER (Olanda), CRAFTBOT (Ungaria), MARKFORGED (SUA), FORMLABS (SUA), RANGEVISION (Cehia), INNOFIL3D (Olanda), APRINTRAPRO (Austria), SMART MATERIALS (Spania). Echipa manageriala IMAKE3D viziteaza constant targuri nationale si internationale de profil atat pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu, cat si pentru a imbogati portofoliul de furnizori cu parteneri de incredere si produse la standarde inalte de calitate.

In ceea ce priveste solutiile de finantare, pe langa posibilitatea achizitionarii cu cardul de credit in sistem de rate fara dobanda oferite de majoritatea bancilor din Romania, IMAKE3D a incheiat un parteneriat cu firma GRENKE ce face posibil inchirierea de echipamente in sistem de leasing cu posibilitatea pastrarii echipamentului la sfarsitul contractului. Astfel impactul financiar pentru persoanele juridice se imparte pe o perioada de timp determinata cu o rata decenta creand posibilitatea de a beneficia constant de cele mai noi tehnologii in domeniu.

Printre clientii nostri ce provin din domenii precum inginerie, automotive, telecomunicatii, tehnica dentara, bijuterie, moda, se numara Schaeffler, Rinf Engineering, Continental, ASSystem Technologies, Accenture, Telekom, Vodafone, Flextronics, Honeywell, MK Dental, Clinica Lazar, Digi Dent.