Ultimaker deschide noi posibilitati pentru printarea industriala!

miercuri, 10 octombrie 2018 16:58:30 Europe/Bucharest

Vrei o printare 3D fiabilă utilizând cele mai avansate material 3D?

Ultimaker dezvoltă o soluție completă pentru compozitele de înaltă performanță de pe Ultimaker S5, în urmă colaborărilor cu companii de top din domeniul materialelor, inclusiv Owens Corning și DSM.

Citește Mai Mult

Domenii de aplicabilitate a tehnologiei 3D

vineri, 28 septembrie 2018 15:33:28 Europe/Bucharest

Cercetătorii, oamenii de știință, investitorii și oamenii de afaceri au descoperit beneficiile integrării tehnologiei 3D și sunt încrezători în rezultatele pe care această tehnologie le poate oferi. Este doar o chestiune de timp până când beneficiile tehnologie 3D vor fi colectate în totalitate. O categorie mică, cultivată într-o industrie plină, care va continua să crească și mai mult cu trecerea anilor. Oamenii acum încep să înțeleagă beneficiile pe care tehnologia 3D le poate aduce societății. Câteva dintre domeniile de aplicabilitate a tehnologiei 3D sunt următoarele:

Citește Mai Mult

Ferma de imprimante 3D

vineri, 25 mai 2018 17:09:10 Europe/Bucharest

O ferma de imprimante 3D este formata dintr-un grup de imprimante 3D care printeaza simultan si pe cat posibil fara oprire, cu scopul de a creste rata productiei de piese printate. Iti permite sa produci in acelasi timp piese diferite, ca forma si material, fara prea mult timp alocat procesarii si post-procesarii a piesei produse.

Citește Mai Mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă